Descoperă Gustul West Popcorn

Popcorn delicios, nachos crocant, dulciuri artizanale și filme pe măsură.

Scurtă istorie a Popcornului

Bine cunoscutele floricele de porumb erau consumate încă de acum 6000 de ani în Peru.

Termenul de popcorn („popped corn”, adică porumb pocnit) a apărut în anul 1848. În acea perioadă, gustarea se bucura de multă popularitate.

Popcornul este cea mai iubită gustare pe teritoriul Statelor Unite, fiind gustoasă, ușor de pregătit și putând fi asezonată în numeroase modalități.

Una dintre primele mașinării comerciale se folosea de motoare mici cu aburi pentru a face popcorn. Aceasta a apărut în 1885 și a fost invenția lui Charles Cretors, din Illinois.

Americanii consumă, în medie, aproximativ 50 de litri de popcorn anual, dar chiar și în regiunile din lume unde chips-urile au fost tradițional mai populare, vânzările de popcorn au cunoscut o creștere de 169% în ultimii cinci ani.

323574502_1109133566450705_3937185662932596102_n

Popcornul și Filmele

Floricele de porumb n-au fost întotdeauna asociate cu filmele. Consumul de popcorn în timpul vizionării unui film, ceva atât de obișnuit astăzi, era strict interzis odinioară în sălile de cinema.  

În prezent, floricelele de porumb și filmele sunt indisolubil legate. Relația dintre popcorn și filme a schimbat industria de popcorn în sine, nu doar percepția noastră asupra unei seri de film acasă ori la cinema ci s-a diversificat și oferta de popcorn.

Local Farm-to-Table

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit. Aliquam erat volutpat. Integer finibus sem felis, luctus tristiqu.

© 2021 All Rights Reserved.